Instagram: Vinneline

Vorige Artikel 43 van 46 Volgende

Zo nu en dan zit je op Instagram rond te neuzen en kom je iets tegen wat je enorm aanspreekt! Wow! was mijn eerste reactie toen ik een post tegenkwam van Vinneline styling advies (@vinneline_styling_advies). Tijd voor een interview!

Wie is Vinneline?

Mijn naam is Eline Lamain – van der Vinne. Ik ben getrouwd met Han Lamain en samen zijn wij de troste ouders van onze mooie Maud. In 2014 zijn Han en ik getrouwd en hebben we een huis gekocht in het mooie Zuidlaren, waar wij ook allebei zijn opgegroeid. Heerlijk met alle bekenden om je heen!

De naam Vinneline is een combinatie van mijn voor- en achternaam: Eline van der Vinne. Deze naam heb ik op de middelbare school al bedacht en ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik deze naam nu echt gebruik. 

Wat is je grote passie?

Vanaf jongs af aan heb ik al een grote voorliefde voor alles wat met huizen te maken heeft. In mijn jongste jaren was ik al complete boekjes aan het maken met huizen en interieurs. Deze boekjes heb ik nog steeds en elke keer weer                            

moet ik erg lachen als ik deze bekijk. Vanaf 2016 ben in voor mezelf begonnen met een styling & advies bedrijf. Een droom die werkelijkheid is geworden! Hoe houd ik mijn kennis up to date? Op internet en in de woonbladen is natuurlijk veel informatie te vinden, maar ook heb ik in 2017 een cursus gevolgd bij Marimo Styling. In september dit jaar begin in weer met twee cursussen via dit bedrijf. Ik kan niet wachten! Weer nieuwe dingen leren om daarmee mijn klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Wat doet Vinneline?

Vinneline kan jou helpen bij al jouw woonwensen. Wil je eens een andere indeling in een bepaalde ruimte, wil je graag andere kleuren in huis of weet je niet goed welke meubels mooi in de ruimte passen, dan kan ik je helpen! Samen bespreken we je woonwensen en maak ik een passend ontwerp.   

Hoe ben je begonnen?

Waar moet ik beginnen? Dat was mijn allergrootste vraag toe ik begon in 2016. Erg spannend! Al gauw kreeg ik van bekenden vragen of ik tips en trucks had voor de styling van hun woning.                                            

Dit was tof, want ik kon aan de slag. De eerste gesprekken en de eerste tekeningen werden gemaakt.

Ondertussen heb ik meerdere projecten  gemaakt en daar ben ik super trots op! Hopelijk mag ik in de toekomst nog vele mooie ontwerpen maken voor mijn klanten.

Wat is je beste blogpost?

De beste post op de Instagram van Vinneline is een foto van onze tuin! Na 4 jaar hard klussen binnen en buitenshuis is het eindelijk af & we zijn er zo blij mee!

                                                                                              

Kijk voor foto’s en inspiratie op de Vinneline Instagrampagina!


@Vinneline_styling_advies

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen?
Aanmelden

YouTube

WIl jij zien hoe onze producten gemaakt worden? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal!

Social

 

© 2018 - 2022 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel