Vorige Artikel 27 van 38 Volgende

4 Toffe aspecten van een industrieel interieur

Ook zo'n fan van een industrieel interieur? Het is zo stoer! Maar een mooi industrieel interieur is best moeilijk te realiseren. Een industrieel interieur komt pas echt tot zijn recht als alle vier genoemde aspecten aanwezig zijn!

1. Cementkleurige wanden

Normale interieurs hebben effen wanden. Een industrieel interieur kenmerkt zich door het gebruik van gebroken kleuren, zoals de meest sprekende cementkleur. Hierdoor krijgt de muur de uitstraling van een fabrieksmuur. De industriele look heeft zijn roots in de ouderwetse lofts. In deze lofts, vaak oude fabriekspanden, bevonden zich cementkleurige of steense muren. (afbeelding Pinterest vuurtafelspecialist.nl)

2. Gebruik van staal

In oude fabriekspanden werden de plafonds gedragen door stalen balken. Hierdoor valt het gebruik van staal perfect in de industriele look. In onze shop maken wij veel gebruik van steigerbuis. Steigerbuis geeft de stoere look waar je naar zoekt. Wat vindt je bijvoorbeeld van onze toiletrolhouder van steigerbuis?

 

3. Leren banken

Deze springt er altijd  uit, de lederen bank. Vaak chesterfield, of gewoon leer. Voornamelijk in de kleur bruin.

(afbeelding: Pinterest Houseology,com)

4. Gebruik van hout

Hout en staal gaan hand in hand samen. Gebruikt hout of hout wat gebruikt lijkt. Wat dacht je van ons Hart van Pallethout?

 

© 2018 - 2019 Fennah.nl LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel