Vorige Artikel 29 van 38 Volgende

TIP: Babiloe KIDS.BABY.LIFESTYLE

Zoals je misschien wel hebt gelezen is de naam van onze webwinkel gebaseerd op de naam van ons dochtertje Fenna. Je kleintje is alles voor je, en voor je kleintje heb je alles over. We verwennen haar dan ook graag met leuke spulletjes, speelgoed en een leuke kinderkamer. 

Gister was ik weer eens op jacht. Op jacht naar leuke spullen voor Fenna. Winkel na winkel, website na website. Veelal spullen die overal te koop zijn, niks unieks. Toen kwam ik bij de webwinkel Babiloe Kids uit. Twee indianenwelpjes trekken mijn aandacht. 

Ik ervaar een soort van rust. Alsof je na een lange rit je eindbestemming bereikt. Net zoals op vakantie. Ik ben gearriveerd, daar waar ik moet zijn. Ik ben in de juiste mood, een mood om iets te kopen. Zoals bijna elke webshop bezoeker kijk ik eerst op de homepage:

'MUSTHAVES VOOR HIPPE BABY's EN KIDS'

Fenna is hip. Denk ik bij mezelf. Nog steeds ben ik op het juiste adres. Bladerend door het assortiment van Babiloe kom ik uit bij een tipi tent. Ik heb eerder een stukje geschreven over een tipi tent. Dit roept bij mij nostalgische gevoelens op. Graag wil ik deze tent bestellen! Ik heb veel plezier van mijn oude tipi tent gehad, en ik hoop dat Fenna later ook nostalgische gevoelens krijgt als ze terugdenkt aan haar eigen, nieuwe tipi tent.

 

In de webwinkel van Babiloe Kids is vanalles te vinden voor kleine hippe baby's en kids. Hieronder zie je een kleine selectie uit het assortiment van Babiloe Kids. Voor leuke musthaves voor baby's en kids, klik hier!

                     

 

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel