Vorige Artikel 17 van 38 Volgende

3x toiletinspiratie!

3x toiletinspiratie

Het meest heilige plekje. We gaan er allemaal naartoe. Vaak is het ook het meest vergeten plekje van de woning.

Wat bedoelen we hiermee? Iedereen moet naar het toilet. Je gasten ook. Op het toilet kom je tot rust en neem je de tijd. Wist je dat mensen die bij een ander het toilet bezoeken hier juist veel over je te weten komen? 

Helaas vinden we het vaak moeilijk om het toilet leuk in te richten of we willen hier de tijd niet voor nemen. Om je van inspiratie te voorzien hebben wij 3 afbeeldingen van internet geplukt waarmee jij inspiratie op kan doen om ook jou toilet tot een prachtige ruimte om te toveren!

1. Steenprofiel tegen de achterwand van het toilet

2. Houten profieldelen tegen de achterzijde van het toilet

3. Krijtbordverf gebruiken in het toilet

Misschien heb je nu wat inspiratie opgedaan voor je heilige plekje. Let er vooral bij de laatste keuze wel op dat je duidelijke afspraken in het gezin maakt over wat er op de muur geschreven mag worden! Anders heb je de kans dat je toilet op een openbaar toilet gaat lijken!

 

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel