Vorige Artikel 1 van 38 Volgende

Epoxy tafel met zwarte bies!

Deze mooie epoxy tafel heb ik gemaakt voor mijn stiefvader. Hij wilde dat ik deze tafel maakte als een cadeau voor mijn moeder. Het is een eiken boomstamblad met een zwarte bies van epoxy langs de randen. Mijn stiefvader heeft de poten zelf gemaakt en gelast.

In dit filmpje zie je de montage van de poten en het afwerken van het blad met olie.

Onze epoxy tafels kunnen geheel naar uw wens ontworpen en gemaakt worden. Kijk voor de mogelijkheden bij onze exclusieve tafels!

Specificatie Omschrijving
Kleur Bruin en zwart
Materiaal Eikenhout, epoxy en staal
Merk Fennah.nl
Levertijd 3-5 weken
Conditie Nieuw
Tags epoxy, eiken, tafel, staal, industrieel, landelijk
© 2018 - 2019 Fennah.nl LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel