Vorige Artikel 19 van 71 Volgende

Een cadeau aan de Nederlandse politie

Naast zelfstandig ondernemer ben ik ook werkzaam bij de Nederlandse politie. Inmiddels al weer 12,5 jaar zelfs!

Ik werk op drie verschillende locaties en het leek me leuk om als dank aan mijn collega's, een soort van gedenkplaatje te maken. Voor elke locatie één. Toen ontstond bij mij het idee om het korpsembleem (de soort van Nederlandse politiebadge!) in een rivier van epoxy te gieten, net zoals mijn riviertafels, maar dan klein!

Direct wist ik dat dit hetgeen was ik wilde gaan maken. Ook wist ik dat ik het wilde gaan filmen en hier een YouTube filmpje van wilde maken! Nu heb ik binnen de organisatie nog wat moeten lobbyen om toestemming te krijgen voor het filmen van collega's, het filmen in politiegebouwen en het filmen in een dienstvoertuig. Ik moest hiervoor bij hetzelfde team binnen de politie zijn als waar bijvoorbeeld Flikken Maastricht of andere filmproducties hun toestemming moeten krijgen voor het gebruik van politiemateriaal. En ik kreeg direct toestemming! Iedereen was enthousiast!

Zo gezegd, zo begonnen aan het project. Ik heb veel collega's mogen filmen en (vrijwel) iedereen wilde meewerken! En het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf! Bekijk onderstaand filmpje!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel