Vorige Artikel 6 van 7 Volgende

Verander je houtbewerking hobby in een bedrijf!

 November 21, 2020

Bent u een hobby houtbewerker en overweegt u om uw hobby om te vormen tot een bedrijf? Bekijk dit artikel en luister naar wat ik je te vertellen heb!

Dus het lijkt misschien eng om van je hobby een bedrijf te maken, maar met deze tips die ik je geef, verzeker ik je dat het het waard is!

Eerste dingen eerst. Heeft u momenteel een baan? Houd het aan! Er is geen veiligere manier om uw bedrijf te starten dan met de zekerheid van een inkomen uit uw primaire baan! Langzaam beginnen .. dat is wat ik deed!

Daarnaast begon ik mijn houtbewerkingsbedrijf. Ik was dingen aan het maken in mijn kleine fietsenstalling bij mijn vorige huis. Kleine en gemakkelijke projecten die ik verkocht op online platforms als Marktplaats.nl (de Nederlandse Craigslist), Facebook en Etsy Ik merkte dat sommige van mijn producten erg goed verkochten en er was zelfs interesse van lokale winkels, zoals een bloemist in mijn stad die dat wilde verkoop mijn producten.

Op dat moment besefte ik dat ik van mijn hobby mijn bedrijf kon maken. Ik had het comfort van een primair inkomen met mijn fulltime baan bij de Nederlandse politie. Tegenwoordig zou ik mijn primaire baan kunnen stoppen, maar ik wil het gewoon niet omdat ik het zo leuk vind!

  

Maar wat ik toen kon doen, was een ander huis kopen met een grote garage, die ik zou veranderen in mijn houtwinkel. Mijn droom was om riviertafels en andere epoxy gerelateerde projecten te gaan bouwen, maar mijn fietsenstalling was te klein!

In mijn nieuwe garage had ik genoeg ruimte om hout op te slaan, wat grotere machines te kopen en echt de rollen om te draaien in mijn productiviteit. Maar als u het zich niet kunt veroorloven om een ​​plaats te huren of te kopen om uw winkel te beginnen, zijn er tal van andere manieren om uw efficiëntie te verhogen en uw gereedschap op te slaan!

Dus, wat moet u maken en verkopen om een ​​succesvol houtbewerkingsbedrijf te starten? Naar mijn mening moet je verkopen wat je graag maakt, maar ik begrijp dat dit soms niet de beste manier is om snel wat geld te verdienen. Ik zou zeggen dat je de tools moet kopen om producten zoals serveerborden te batchen, die altijd geweldig verkopen! Dat is een decoupeerzaag en een freestafel, de ideale tools om je output echt te versterken. Met de decoupeerzaag kunt u de sjablonen maken om te frezen met een kopieerbit!

Dus, moet u snijplanken of dienbladen maken om uw bedrijf te starten? Nee, maar ze zijn een geweldige manier om snel geld te verdienen. Als je het rustig aan wilt doen en het plezier in het proces wilt houden, moet je maken wat je wilt maken.

Ik wilde op een gegeven moment stoppen met mijn bedrijf omdat ik alleen maatwerkprojecten maakte. Met andere woorden, projecten die iemand anders wilde en ik voor hen moest maken. Het geld was geweldig, maar de projecten waren niet wat ik zelf wilde maken. Daarom zeg ik: maak wat je graag maakt. Als je van epoxy-projecten houdt, concentreer je daar dan op. Tegenwoordig verander ik van het maken van alleen maatwerkprojecten, naar het maken van meer van de dingen die ik leuk vind, van kleinere epoxyprojecten en ze verkopen als ze klaar zijn. Ik hou hiervan.

Dus wat wil je? Snel geld verdienen of minder verdienen met wat je graag verdient?

Heb je geen inspiratie voor wat je moet maken? Bekijk deze 3 houtbewerkingsprojecten die geweldig verkopen!

Kunt u vanuit huis een houtbewerkingsbedrijf starten?

 

Patreon

Wil je extra informatie, achter de schermen foto's en filmpjes en 1 op 1 houtbewerkings advies van Fennah.nl? Wordt dan lid van onze Patreon pagina! Klik hier voor meer informatie!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel