Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

Tips voor het kopen van hout!

Hout kopen is erg moeilijk voor een beginner. Waar moet je op letten als je hout gaat kopen? In deze video geef ik je wat tips en advies waar je op moet letten als je hout koopt, afhankelijk van je project! 

Wil je ons kanaal steunen? Word een beschermheer op Patreon! Voor een klein maandelijks bedrag voorzie ik je van materiaal achter de schermen, berichten over het privéleven, aanvullende projectinformatie en nog veel meer!

Bekijk mijn Patreon-pagina: https://www.patreon.com/fennah

#hout kopen #hout #kopen #tips

We zouden het erg op prijs stellen als je je op ons kanaal abonneert en ons leuk vindt op sociale media! Door je te abonneren laat je zien dat je ons steunt en dat we meer video's kunnen maken! Zorg ervoor dat u meldingen inschakelt! YouTube laat het je weten wanneer we nieuwe video's uploaden!

Klik hier om je te abonneren!

Bedankt! Fennah Woodworking maakt video's over houtbewerking om u en anderen te inspireren om het zelf te gaan doen, of om inspiratie op te doen wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubels of decoraties. We uploaden ook video's om houtbewerkers te helpen hun bedrijf te laten groeien.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel