Vorige Artikel 25 van 57 Volgende

Whitewash verf zelf maken!

Whitewash verf is gemakkelijk zelf te maken. Je hebt enkel witte verf of lak op waterbasis en water nodig. Indien je verf op terpentinebasis wilt gebruiken, dien je het te verdunnen met terpentine. Afhankelijk van de gewenste 'doorzichtigheid' en wash effect dien je de verhouding van verf en vloeistof aan te passen.

Wil je het doorzichtig hebben, voeg dan meer water toe, wil je het wit meer uit laten komen, voeg dan meer verf toe naar verhouding.

Het is mogelijk om verschillende effecten te bereiken door het gebruik van een spons, verfroller, grote kwast of keukenpapier of een oud stuk stof.

Zorg er echter wel altijd voor dat het hout goed opgeschuurd is, en stofvrij gemaakt is. Wanneer je dit niet goed doet zal het hout de verf afstoten.

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel