Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Wat is de beste excentrische schuurmachine

Iedereen die aan houtbewerking doet, moet ook wel eens schuren. Er zijn vele soorten schuurmachines te verkrijgen, maar de meestgebruikte is toch wel de excentrische schuurmachine. Nu vraag jij je natuurlijk af welke excentrische schuurmachine je zou moeten kopen.

Ik heb inmiddels al veel schuurmachines versleten. Ook heb ik de vraag, wat nu de beste excentrische schuurmachine is, uitgebreid besproken met mede houtbewerkers en we kwamen eigenlijk allemaal tot dezelfde conclusie!

En het resultaat is geheel afhankelijk van je budget! Hieronder geef ik per budget-type aan wat de beste excentrische schuurmachine is voor dat budget!

Beste excentrische schuurmachine met een groot budget

Expert-houtbewerkers zijn het er eigenlijk wel over eens. Voor wat betreft een ruim budget, kun je het beste kiezen tussen een van de twee volgende schuurmachines:

  1. Mirka schuurmachines

  2. Festool Rotex

 

De Mirka koop je voor rond de €400 en de Festool voor rond de €500. Ach, als je toch al zoveel geld uit geeft maakt die honderd euro ook niet meer uit! Kijk bij het kiezen vooral naar de pasvorm in je hand en de plek waar de knoppen zitten. Bij de Mirka zit de aan/uit knop aan de bovenzijde. Het is een hendel en wanneer je je hand dus op het schuurmachine legt, gaat hij in principe aan! De Rotex van Festool heeft een traditionele aan/uit knop. Interesse in een van deze twee schuurmachines? Klik dan boven op de naam van het schuurmachine om hem te bekijken of te kopen via Amazon.nl!

Beste excentrische schuurmachine voor een normale prijs

Wil je geen low budget schuurmachine maar vind je de Mirka of de Festool schuurmachines net iets te duur? Ga dan voor de Bosch Professional schuurmachines.
 

Prima kwaliteit voor een iets schappelijkere prijs! Deze schuurmachine zit rond de €250. Klik op de link om hem te bekijken of te kopen via Amazon.nl.

Beste goedkope excentrische schuurmachine

Hoewel ik veel duurdere merken als Festool, Metabo en DeWalt gebruik, ben ik ook goed te spreken over het gereedschap van Einhell Professional!
 

Sterker nog, ik gebruik het gereedschap van Einhell Professioneel nog best vaak, zo ook deze excentrische schuurmachine van Einhell, die je hier gemakkelijk kunt bekijken en bestellen voor minder dan €70!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel