Vorige Artikel 5 van 71 Volgende

5x inspiratie voor een Japanse woonstijl!

De traditioneel Japanse woonstijl is een rustige, minimalistische woonstijl waarbij veel gebruik wordt gemaakt van hout, natuurlijke producten en vooral veel licht. Bekijk hieronder een aantal ruimtes met de echte Japanse feel!

Japanse woonkamer 1

In deze Japanse woonkamer zijn voornamelijk de kleuren wit, bruin en zwart aanwezig. De traditionele vensters in plaats van grote ramen, in combinatie met de houten vlonder in de woonkamer zorgen voor een echte traditionele Japanse uitstraling.

Japanse zitkamer

Is het een studeerkamer? Lekker lezen bij de centrale open haard? De grote raampartij in combinatie met de lekkere zitkussens en de warme haard nodigt in ieder geval wel uit om lekker rustig een boekje te lezen!

Japanse leefkamer

Ik ben benieuwd hoe deze kamer genoemd wordt. Voor zover ik het zie kun je er lekker koken, heeft het een trap naar een soort van vide, en lijkt er een open houten constructie van een dak te zijn waar je tegenaan kijkt!

Moderne Japanse woon/slaapkamer

In deze ruimte kun je alles! Lekker eten, een boekje lezen in de comfortabele stoel met voetensteun of een dutje doen. Wat dacht je van lekker naar de koikarpers te kijken in de binnenvijver? Licht is er in ieder geval genoeg door de gigantsische lichtstraten en de grote raampartijen die vrijwel de gehele gevel beslaan!

Van binnen naar buiten kijken

Deze kamer kijkt door zijn open schuifdeuren lekker uit op een vijver en een traditioneel Japans bijgebouw. Dat is genieten! Lekker met z'n vieren aan het tafeltje de Bonsai boom onderhouden!

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel