Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Epoxy giethars van MrBoat review

Met deze epoxy heb ik al héél veel gewerkt. Dit is de epoxy die ik over het algemeen gebruik voor het maken van mijn riviertafels. Waarom ik vrijwel altijd kies voor de giethars van MrBoat.nl?

Let op: Dit artikel is niet gesponsord door MrBoat.nl!

1. Prijs/kwaliteit verhouding

Als je de prijzen van epoxy giethars gaat vergelijken, kom je er snel achter dat de epoxy giethars van MrBoat.nl een van de voordeligste gietharsen is de er te krijgen is, vooral als je een grotere hoeveelheid afneemt (meer afnemen is naar verhouding altijd goedkoper!).

2. Mooie heldere gietingen, ook bij grote gietingen

In tegenstelling tot gietharsen van andere epoxy leveranciers, laat de epoxy giethars van MrBoat.nl zich goed gieten, ook bij grote en diepe gietingen. Bij andere merken heb ik wel eens gehad dat bij een diepe gieting een exothermische reactie optreed waardoor de epoxy ging bubbelen en/of scheurde. Dit heb ik bij de epoxy van MrBoat.nl nog nooit meegemaakt!

3. Epoxy, pigment en andere toebehoren samen bestellen

Waar je bij de meeste epoxy leveranciers enkel de epoxy zelf kunt bestellen, heeft MrBoat.nl ook een ruim assortiment aan pigmenten, kleurstoffen en andere accessoires zoals gietmallen, sprays om bubbels te verwijderen, en andere leuke producten voor het uitoefenen van bijvoorbeeld resin art. Je kunt dus alles wat je nodig hebt op één plek bestellen, en dat is handig!

4. Kennis van hun eigen product

MrBoat.nl heeft op hun website een hele kennisbank met informatie over hun producten. Bij vragen kun je hen altijd mailen en je krijgt altijd snel antwoord!

Eindoordeel

De epoxy giethars van MrBoat.nl is een voordelige optie, vooral bij het kopen in grote hoeveelheden. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en mooi eindresultaat! Zeker een aanrader!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel