Vorige Artikel 1 van 11 Volgende

Bosch GFK 550 kantenfrees

Wat is nu het verschil tussen een bovenfrees en een kantenfrees? Het grootste verschil zit hem in de grootte, en daarbij het gebruiksgemak!

De kantenfrees is ideaal voor het afwerken van randen

De kantenfrees, in dit geval de Bosch GFK 550, is ideaal voor het gebruik van een kwartrondfreesbitje voor het afwerken van scherpe randen van je werkstuk. Ook voor het gebruiken van een 'flush trim bit' is de kantenfrees ideaal. Zie onderstaande afbeelding!

Bosch GFK 550 kantenfrees

De Bosch GFK 550 kantenfrees is een van de goedkopere opties van kantenfrezen, als je toch een prima merk wilt kopen. Op het moment is deze frees te koop voor rond de €85, zijn grotere broertje (GFK 600) is wat duurder. Ik zou toch voor de GFK 550 gaan, gezien de doorzichtige basis.

Doorzichtige basis

De basis van de GFK 550 is doorzichtig, waardoor je je werkstuk goed in de gaten kunt houden tijdens het frezen! Dat is één van de grotere voordelen van deze frees ten opzichte van andere modellen.

Bosch GFK 550 in het gebruik

Ben je benieuwd hoe de GFK 550 in het gebruik is? In de toekomst zal ik hem vaker gaan gebruiken in mijn filmpjes op YouTube. Tot die tijd kun je onderstaand filmpje kijken om de Bosch GFK 550 in actie te zien!

Toch liever een grotere bovenfrees?

Dan kan ik je de bovenfrees van Einhell Professional aanraden. Lees meer over deze frees door op onderstaande afbeelding te klikken:

Einhell TE-RO 1255 bovenfrees

Of ga je voor het grote werk, en wil je een freestafel?

Dan mag ik je de HBM 40 freestafel van HBM-machines aanraden. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

HBM 40 freestafel

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel