Vorige Artikel 3 van 10 Volgende

Hoe krijg ik extra garantie op mijn gereedschap?

De meeste gereedschappen die je koopt hebben de standaard fabrieksgarantie. Enkele merken van gereedschap hebben uitgebreidere garantievoorwaarden. In dit artikel lees je hoe je extra garantie kunt krijgen!

Garantie op gereedschap voor de particulier

Wettelijk is de standaard garantie op een gereedschap dat je koopt als particulier 2 jaar. Bij het gebruik maken van de garantie is het tonen van een aankoopfactuur van uw gereedschap verplicht, anders kun je geen gebruik maken van de garantie.

Garantie op gereedschap zakelijk

Koop je je gereedschap zakelijk? Dan is de wettelijk vastgestelde garantietermijn 1 jaar. Ook als zakelijk gebruiker is het aanleveren van een aankoopfactuur verplicht

Extra garantie krijgen op gereedschap dat je koopt!

Wil jij bovenop de wettelijke garantie die je standaard ontvangt op je gereedschap? Koop dan je gereedschap bij Toolnation.nl (dit artikel is niet gesponsord!). Toolnation.nl verlengd de wettelijke garantie tot maximaal 5 jaar (afhankelijk van het artikel en het merk wat je koopt)!

Dit is een leuke manier om extra garantie te krijgen en dus langer te kunnen genieten van jou gereedschappen. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan, zoals bijvoorbeeld het feit dat je je gereedschap moet registreren om gebruik te kunnen maken van deze extra garantievoorwaarden.

Ervaringen met Toolnation.nl

Ikzelf heb al een flink aantal gereedschappen gekocht via Toolnation.nl. De service van dit bedrijf is echt super. Snelle levering, geen valse voorwendselen zoals bijvoorbeeld zeggen dat een product snel leverbaar is, terwijl dit eigenlijk niet zo is, zoals andere gereedschapsbedrijven dit wel eens doen, en nog meer. Bij vragen krijg je altijd snel en vriendelijk antwoord. Kortom, ik vindt bestellen bij Toolnation.nl erg prettig, en nogmaals, Toolnation is geen sponsor van dit artikel!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel