Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Nieuwe Festool Plug It kabel kopen

Het geweldige systeem van Festool. Vrijwel elk stuk gereedschap kan aangesloten worden op de Plug It kabel van Festool. Dit zorgt ervoor dat, als je kabel een keer sneuvelt, je niet een heel nieuw  stuk gereedschap moet kopen. De kabel is namelijk uitwisselbaar tussen vrijwel alle machines.

Festool zou Festool niet zijn

De gereedschappen van Festool staan bekend om hun hoge gebruikersgemak, hoge kwaliteit en natuurlijk alle snufjes die er op het apparaat aanwezig zijn. Zo ook de stroomvoorziening.Festool zou Festool niet zijn als ze ook voor deze kabel niet iets handigs hadden bedacht. Het feit dat je de kabel kan uitwisselen tussen de apparaten zorgt ervoor dat je dus niet opnieuw een gigantisch bedrag moet investeren als je een keer blijft hangen en je de kabel van de stekker aftrekt.

Een nieuwe Plug It kabel bestellen?

Hoewel je bij vrijwel elke machine een nieuwe kabel krijgt, en je dus de kabels onderling uit kunt wisselen, kun je altijd de kabels van een van je andere machines gebruiken als de kabel sneuvelt. Heb je toevallig maar één Festool machine? Dan kun je de kabel gewoon nieuw bestellen, bijvoorbeeld via deze link. De link stuurt je naar Amazon.nl waar je de kabel kunt bestellen

nieuwe Festool Plug It kabel kopen

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel