Vorige Artikel 1 van 71 Volgende

Van oude eettafel naar industriële tafel met X poten!

Soms ben je toe aan iets nieuws, maar is dat wat je hebt eigenlijk ook nog bruikbaar! Recent hebben wij besloten om afscheid te nemen van onze eettafel, een prachtig 'Indonesisch' houten blad met wit houten onderstel. Eigenlijk best een mooie landelijke eettafel.

Tafelblad hergebruiken

Het onderstel was aardig versleten. Constructief was hij nog goed, maar er zaten verschillende beschadigingen in de lak. Het blad daarentegen was nog prachtig. Ik heb dus besloten deze te hergebruiken en te voorzien van een set nieuwe industriële X poten.

Van iets ouds, iets nieuws maken!

In onderstaand filmpje zie je hoe ik het blad hergebruik en hoe ik de nieuwe poten installeer. Dit kun jij ook! Volg de instructies in het filmpje en je hebt een prachtige 'nieuwe' tafel voor een prikkie!

Waar kan ik stalen X poten bestellen?

Stalen X poten zijn vrijwel overal te bestellen. Een zoekopdracht op marktplaats.nl levert veel resultaten op. Dit zijn vaak nieuwe poten en aardig aan de prijs. Het is ook erg goed mogelijk om een set gebruikte poten te kopen op marktplaats.nl, deze op te schuren en opnieuw te laten spuiten. De vraag is of dit goedkoper is (als je de uren meerekent), maar als je het leuk vind om te klussen is het zeker een aanrader.

Een nieuwkomer op de markt van stalen poten is Amazon.nl. Op Amazon zijn verschillende soorten X poten (en andere stalen poten) te vinden die erg goed zijn van kwaliteit.

Bekijk een mooie set X poten op Amazon.nl via deze link: https://amzn.to/37jCsPM

Hoe bevestigig ik de poten aan de tafel

De poten worden in het filmpje bevestigd met de volgende materialen:

Rampamoer: https://amzn.to/3C8myWJ

Bout: https://amzn.to/3Ccu035

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel