Artikel 12 van 14

Serveerplank Teakhout met witte metallic epoxy

€ 39,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Serveerplank Teakhout met witte metallic epoxy

Deze prachtige kleine serveerplank is gemaakt van teakhout met witte metallic epoxy. De plank is behandeld met druivenpitolie. De serveerplank is niet geschikt om in direct contact te staan met etenswaren! Gebruik daarom altijd kleine bordjes of bakjes om de etenswaren te presenteren op deze planken!

Afmetingen epoxy in de plank

Op een foto is het soms moeilijk te zien hoe groot het epoxy gedeelte op de plank ongeveer is. Derhalve hier de afmetingen van de epoxy:

Lengte: +/- 6,5 cm
Breedte: +/- 2 cm

Tevens zijn aan de onderzijde en zijkant van de plank epoxy accenten te zien.

Decoratie

Natuurlijk zijn deze serveerplanken  ook erg leuk om ter decoratie te gebruiken! Zo kun je ze bijvoorbeeld als plankje gebruiken om kaarsen of andere decoratiestukken op te zetten! Voor voorbeelden zie de pagina (gift) sets!

Anti slip voetjes

Het is mogelijk om anti slip voetjes onder de serveerplank te laten monteren. Hierdoor zal uw serveerplank niet verschuiven en beschadigd zowel je serveerplank als de oppervlakte waarop je de serveerplank neerzet, minder snel. Wil je deze anti slip voetjes onder je serveerplank? Kies deze dan bovenaan deze pagina als optie!

Hoe is deze serveerplank gemaakt?

Deze serveerplank is handgemaakt door Fennah.nl in onze eigen werkplaats! Voor deze serveerplank is epoxy van Epodex gebruikt.

Lengte
26 cm

Breedte
16 cm

Hoogte
2,2 cm

Kleur
Wit

Materiaal
Teakhout & Epoxy

Merk
Handgemaakt door Fennah.nl

Conditie
Nieuw

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel