Beste klant! Wegens de drukte hebben wij ons assortiment tijdelijk aangepast! Hierdoor is er minder aanbod dan u gewend bent. Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus kan het zijn dat de levering van onze producten langer duurt dan u gewend bent! Mijn excuses hiervoor en bedankt voor uw begrip!
 

Een cadeau aan de Nederlandse politie:

Stoere meubels gemaakt van hout, staal & epoxy!

Vanuit mijn werkplaats aan huis maak ik stoere meubels gemaakt van hout, staal & epoxy! Naast de producten die je in mijn webwinkel aantreft is het ook mogelijk om meubels op maat te maken! Zie je bijvoorbeeld een leuk meubel op het internet (tip: zoek op Pinterest!), dan kan ik je een vrijblijvende offerte toezenden en het meubel geheel naar jou wensen op maat maken!


Dé riviertafel en epoxytafel specialist van Nederland

Inmiddels heb ik veel ervaring in het maken van riviertafels en epoxytafels! Ik maak de tafels op bestelling en geheel naar jou wensen! Waar je elders enkel de 'standaard' riviertafels kunt bestellen, kan ik vrijwel alle wensen voor jou tafel uit laten komen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van alle mogelijke kleursoorten, het ingieten van objecten in de rivier en het op maat maken van stalen onderstellen!


 

ACTIE: Alle Melano voor €10!

Sorteer op
per pagina
 • Houten wijnrek kopen?
  Houten wijnrek kopen?

  Een lekker wijntje op zijn tijd, heerlijk. Wist je dat dit zelfs goed voor je is? Gezondheidsgoeroe's adviseren één glas wijn per dag! Dat is ongeveer één fles wijn per week. Ben je met zijn tweeën betekend dit dat je 104 flessen

 • Fennah Jewelry
  Fennah Jewelry

  Er is een ruim assortiment aan kralenarmbanden toegevoegd aan de webwinkel. Deze kralenarmbanden, van ons eigen merk, zijn volledig handgemaakt! We hebben verschillende stijlen armbandjes voor zowel de kleine meid als de volwassen

 • Gastblog plaatsen op Fennah.nl?
  Gastblog plaatsen op Fennah.nl?

  Het schrijven van een gastblog heeft voor beide partijen (dus voor jou, en voor Fennah.nl) voordelen.

 • MelanO met korting kopen?
  MelanO met korting kopen?

  Je ziet MelanO overal! Dit vooraanstaande (en Nederlandse!) sieradenmerk bieden wij nu aan met gigantische kortingen tot wel 50%!

 • Nostalgische Tipi
  Nostalgische Tipi

  Zo nu en dan wordt je geconfronteerd met een foto of herinnering van vroeger. Je denkt terug aan die goede oude tijd.

 • Instagram: Vinneline
  Instagram: Vinneline

  Zo nu en dan zit je op Instagram rond te neuzen en kom je iets tegen wat je enorm aanspreekt! Wow! was mijn eerste reactie toen ik een post tegenkwam van Vinneline styling advies.

 • Steigerbuis meubels op maat
  Steigerbuis meubels op maat

  Wij bieden buiten het getoonde assortiment in de webwinkel tevens steigerbuis meubels op maat aan. U kunt hierbij denken aan:

 • Industriële woonkamers
  Industriële woonkamers

  Goed nieuws! Fennah.nl is trots om mede te delen dat we in het bezit zijn gekomen van het Webwinkelkeur keurmerk. Wij voldoen aan alle eisen die gesteld zijn door webwinkelkeur.

 • Webwinkelkeur
  Webwinkelkeur

  Goed nieuws! Fennah.nl is trots om mede te delen dat we in het bezit zijn gekomen van het Webwinkelkeur keurmerk. Wij voldoen aan alle eisen die gesteld zijn door webwinkelkeur.

 • MelanO Sale!
  MelanO Sale!

  Ok. Wij wilden graag de webshop met een knaller openen! Vandaar een mega-sale op alle MelanO sieraden met flinke, flinke kortingen!

 • Welkom bij FennaH!
  Welkom bij FennaH!

  Wat leuk dat u een bezoek brengt aan onze nieuwe website! FennaH. LIFESTYLE, de website voor sieraden, huis & inrichting en alles wat het leven mooier maakt!

Sorteer op
per pagina

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

Verzendkosten

NL:
€59,00 palletzending
€5,95 pakketpost
€1,00 briefpost

BE:
€10,00 pakketpost 

Aanbieding

© 2018 - 2020 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel