Maatwerk

Ben je op zoek naar houtwerk op maat? In de werkplaats van Fennah.nl maken wij allerlei op maat gemaakte meubelen, accessoires, en andere dingen van hout of staal. 

Wij werken met alle gewenste houtsoorten en verrichten allerlei soorten laswerkzaamheden om te komen tot de stoerste, op maat gemaakte producten!

Ben je op zoek naar maatwerk, maar je krijgt het niet gevonden op het internet? Neem dan contact met ons op en vraag of wij je kunnen helpen!

Hieronder tref je een selectie aan voorbeelden van maatwerk wat wij kunnen verrichten.

 

Sorteer op
 • Eikenhouten vensterbank op maat!
  Eikenhouten vensterbank op maat!

  Weet jij niet goed wat je moet doen met je vensterbanken? Vaak wordt gekozen voor een stenen vensterbank, maar heb je weleens gedacht aan het plaatsen van een op maat gemaakte, eikenhouten vensterbank?

 • Industriële kast van staal en hout
  Industriële kast van staal en hout

  Stoere industriële kast die op maat gemaakt kan worden gehele naar uw wens. Etaleer uw producten in stijl. Een mooie kast waarin u uw producten tentoonstelt draagt bij aan de klantbeleving in uw winkelpand of bedrijfsruimte.

 • Schappensysteem van steigerbuis en hout
  Schappensysteem van steigerbuis en hout

  Ook een eyecatcher in de industriële setting. Een mooie manier om kleine producten te etaleren. Kan zo groot en zo breed uitgebreid worden als u wenst. Ook te combineren met een kledingrek.

 • Kledingrek van steigerbuis en hout
  Kledingrek van steigerbuis en hout

  Ook een eyecatcher in de industriële setting. Een mooie manier om kleding tentoon te stellen. Kan zo groot en zo breed uitgebreid worden als u wenst. Ook te combineren met een schap.

 • Hoofdbord van hout
  Hoofdbord van hout

  Wil jij je slaapkamer een stoere, robuuste en industriële uitstraling geven? Wij maken hoofdborden op maat! Alle soorte hoofdborden zijn mogelijk van iedere gewenste houtsoort.

 • Live edge boomstam bar
  Live edge boomstam bar

  Ben jij ook zo'n fan van de natuurlijke uitstraling van hout? Er is niks unieker dan de lijnen en nerven van een houten boomstamblad.

 • Houten bladen op maat op bestaande meubels
  Houten bladen op maat op bestaande meubels

  Een trend van dit jaar is het plaatsen van houten bladen op bestaande meubels. Een van de meest gebruikte meubels in deze trend is de BESTA tv meubel van IKEA.

 • Meubels van gebruikt hout
  Meubels van gebruikt hout

  Op zoek naar een meubel gemaakt van gebruikt hout? Denk hierbij bijvoorbeeld aan wagondelen of hout van een oude boerderij of stal?

 • Hangende kledingrek steigerbuis en hout
  Hangende kledingrek steigerbuis en hout

  Hangend kledingrek van steigerbuis en hout. Ook een mooie manier om kleine producten te etaleren. Kan zo groot en zo breed uitgebreid worden als u wenst. Het ideale aan dit rek is dat het geen vloerruimte in beslag neemt.

 • Onderstellen
  Onderstellen

  Bij dit product is geen prijs vermeld. De prijs is afhankelijk van de afmeting van de tafel, de dikte van het staal en of je het onderstel in een kleur gespoten wilt hebben.

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2020 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel