Over mij

Wat leuk dat je me wilt leren kennen! Ik ben Sander, en ik maak graag meubels! Opgegroeid in het Brabantse dorpje Zeeland, volwassen geworden in Uden, en inmiddels woonachtig in het kleine dorpje Oeffelt vlakbij Boxmeer, Gennep en Cuijk. (Lees verder onder de foto..)

Riviertafels

Houtbewerken is mijn passie. Het liefst maak ik riviertafels en kleinmeubels met epoxy, maar vindt eigenlijk alle vormen van houtbewerking wel leuk. Toch hebben riviertafels en epoxytafels wel iets speciaals. Het is uniek. Daarom wilde ik als één van de weinigen in Nederland me gaan focussen op het maken van maatwerk riviertafels. Er zijn best wel wat leveranciers van riviertafels in Nederland maar vaak krijg je dan een standaard product, maar wat is hier nou leuk aan? Het is toch veel leuker als je je eigen speciale tafel hebt, die niemand anders heeft?

YouTube

Maar hoe is deze passie dan ontstaan? Door YouTube. Ongeveer 10 jaar geleden zag ik een YouTube filmpje waarin een riviertafel gemaakt werd. In deze tijd was dit nog helemaal niet populair maar ik was er weg van! Het duurde ook helemaal niet lang totdat ik mijn eerste (poging tot) riviertafel maakte. Wat een mislukking! Totaal niet ervaren en onbezonnen begon ik aan het project maar dit was een regelrechte flop. hierna ben ik meer en meer YouTube filmpjes gaan kijken en heb me er enorm in verdiept hoe epoxy nou werkt, hoe het bewerkt moet worden en vooral wat je niet moet doen met epoxy. Langzaamaan weet ik precies hoe het goedje werkt en mag ik mezelf wel epoxy/riviertafel specialist noemen!

Nieuwe passie!

Recent is er een grote passie bij het houtbewerken gekomen! Ik mag mezelf namelijk ook YouTuber noemen! Op mijn YouTube kanaal Fennah Woodworking deel ik filmpjes waarin ik mensen wegwijs probeer te maken in het hout bewerken. Ben jij nou benieuwd geworden naar hoe ik mijn producten maak? Bekijk dan snel het kanaal! En waar je me echt een plezier mee zou doen? Abonneer je op mijn kanaal door hier te klikken!

Bedrijfsmatige samenwerking

Wil jij met mij samenwerken? Dit kan! Bijvoorbeeld door het aangaan van een sponsorship of brand deal. Ook sta ik open voor samenwerkingen op elke andere manier, als het maar voor beide partijen een toegevoegde waarde heeft, misschien heb jij een leuk idee? Bekijk voor meer informatie mijn Media Kit.

 

Sorteer op
 • Ontmoet Dutch!
  Ontmoet Dutch!

  Alsof 2 kinderen en een Duitse herder teef (Noah) van 9 met de nodige gezondheidsproblemen nog niet genoeg is, hebben we sinds kort een leuke uitbreiding in het gezin gehad!

 • Hoe ik bijna mijn vingers verloor aan de tafelzaag
  Hoe ik bijna mijn vingers verloor aan de tafelzaag

  In mijn jonge carriere als houtbewerker heb ik op wat splinters en schaafwondjes na vrijwel geen verwondingen opgelopen. Het kan natuurlijk geluk zijn, maar ik denk dat het komt door mijn voorzichtigheid na een incident toen ik…

 • Media Kit (voor bedrijven)
  Media Kit (voor bedrijven)

  Natuurlijk zijn er superveel content creators waar jij mee samen kunt werken om je producten of je bedrijf te promoten. Vaak zijn dit content creators die full-time bezig zijn met hun sociale netwerken en hebben vaak een team om h

 • Dit overkwam mij: Te mooi om waar te zijn!
  Dit overkwam mij: Te mooi om waar te zijn!

  Op een gegeven moment was ik aan het werk bij mijn werkplaats bij mijn woning toen een grijs bedrijfsbusje mijn oprit opgereden kwam. De bestuurder stapte uit en kwam in mijn richting gelopen. Hij gaf aan dat hij van een bedrijf w

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel