Mogelijkheden epoxy tafels

Er zijn oneindig veel mogelijkheden wanneer je gebruik maakt van epoxy. Er zijn oneindig veel variaties in houtsoorten, kleuren van de epoxy, onderstellen en afwerkingen van het blad. Op deze pagina zetten we alle mogelijkheden uiteen zodat je ziet wat er allemaal mogelijk is!

Houtsoorten

In principe kun je epoxy gebruiken in combinatie met alle houtsoorten. Veelal gebruiken we eiken, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Hieronder staan een aantal afbeeldingen van houtsoorten. Staat de door jou gewenste houtsoort er niet tussen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Eikenhout
Eikenhout

 

 

 

 Suar
 

Padoek
Padoek


Douglas
Douglashout

 

 

 

 

 

 

Kleuren van de epoxy

Epoxy is van zichzelf helder gekleurd. Door het toevoegen van kleurstoffen kan de epoxy gekleurd worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld stenen, schelpen of andere dingen in de epoxy te gieten. Hieronder tref je een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Neem voor vragen of iets mogelijk is contact met ons op!

Transparante epoxy

  

Effen gekleurde epoxy

  

Metallic gekleurde epoxy

 

In epoxy gegoten ...

 

Onderstellen

Allerlei onderstellen zijn mogelijk. Veelal worden riviertafels gemaakt met stalen onderstellen, maar ook hout is mogelijk.

Stalen onderstellen

  


Houten onderstellen

 

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel