De Werkplaats!

Alle producten worden gemaakt in mijn werkplaats aan huis! Maar, als fanatiek klusser lijkt het me ook geweldig om jou te helpen om creatief aan de slag te gaan! Op deze pagina ga ik je dus tips geven zodat jij ook aan de slag kunt, en je koopt meteen de juiste producten die je nodig hebt voor jou project in onze shop!

Onderhoud van meubels

Ook geef ik in op deze pagina tips over het onderhoud van je meubels! Heb je tips of wil jij jou kennis delen op deze pagina? Neem dan contact op en misschien wordt jou artikel gepubliceerd (inclusief naamsvermelding natuurlijk!).

Sorteer op
 • Cirkels maken met bovenfrees
  Cirkels maken met bovenfrees

  Wist je dat het heel gemakkelijk is om cirkels te maken met een bovenfrees? Kijk het bijgevoegde YouTube filmpje maar eens! In dit filmpje leg ik uit hoe je eenvoudig een cirkel kunt maken met je bovenfrees!

 • Decoupeerzaag: Recht zagen
  Decoupeerzaag: Recht zagen

  Je hebt geen invalzaag, cirkelzaag of zaagtafel nodig om een rechte zaagsnede te maken! Dit kun je ook doen met een decoupeerzaag!

 • Help, mijn tafel is ingescheurd!
  Help, mijn tafel is ingescheurd!

  Is je tafel ingescheurd? Geen zorgen! In veel gevallen is je tafel te repareren met epoxyhars. Epoxy zorgt ervoor dat de scheur gehecht wordt en niet verder scheurt!

 • Het aanbrengen van een profiel op hout
  Het aanbrengen van een profiel op hout

  Wil je een profiel aanbrengen op hout? Zoals bijvoorbeeld het afronden van de rand van het hout? Dan kun je hiervoor een freestafel of een bovenfrees gebruiken in combinatie met een profielfrees!

 • Hoe behandel ik mijn (eiken)houten meubels?
  Hoe behandel ik mijn (eiken)houten meubels?

  Afhankelijk van de afwerking van het blad of het meubel wat je bij ons koopt, hieronder de te nemen stappen in de behandeling van het blad.

 • Hout kopen - Tips
  Hout kopen - Tips

  Wil jij weten waar je op moet letten als je hout gaat kopen? Bekijk dan bovenstaand filmpje. In dit filmpje leg ik uit (in het Engels) waar je op moet letten wanneer je hout gaat kopen. Waarop kun je kosten besparen en in welke ge

 • Houtopslag maken
  Houtopslag maken

  In dit filmpje maak ik samen met Brian Broekhaus van klusbedrijf Broekhaus een stalen houtopslag voor mijn hout, waarmee ik de tafels maak. Dit opslagrek kan honderden kilo's aan hout dragen!

 • Shou Sugi Ban
  Shou Sugi Ban

  Shou Sugi Ban is het branden van hout. Dit is gemakkelijk zelf te doen met een gasbrandertje! Brand het hout en schuur het daarna licht op zodat hij niet meer afgeeft!

 • Whitewash verf zelf maken!
  Whitewash verf zelf maken!

  Whitewash verf is gemakkelijk zelf te maken. Je hebt enkel witte verf of lak op waterbasis en water nodig. Indien je verf op terpentinebasis wilt gebruiken, dien je het te verdunnen met terpentine.

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

Verzendkosten

NL:
€59,00 palletzending
€5,95 pakketpost
€1,00 briefpost

BE:
€10,00 pakketpost 

Aanbieding

Twisted Tracey MelanO Ring € 20,00 € 10,00
© 2018 - 2020 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel