Interessante YouTubers

Het is slim om jezelf echt te gaan verdiepen in houtbewerking. Natuurlijk kun je boeken lezen of lessen gaan volgen, maar mijn ervaring (zo heb ik het zelf ook geleerd), is dat het kijken van YouTube filmpjes een goede en leuke manier is om jezelf het houtbewerken te leren!

Natuurlijk kan ik niet anders dan hier eerst mijn eigen kanaal aan te bevelen:Neem ook eens een kijkje op het kanaal van de YouTubers hieronder! Stuk voor stuk zijn ze een enorme inspiratie geweest voor mijzelf en ik geniet ervan om naar hun filmpjes te kijken! En natuurlijk valt er ook voor mij altijd wat te leren!

Wil je jou kanaal toe laten voegen aan deze lijst?
Stuur dan een bericht met je kanaal naam en vertel me waarom je kanaal leerzaam is voor houtbewerkers!

Sorteer op
 • Chris Salomone
  Chris Salomone

  Chris Salomone maakt op zijn YouTube kanaal Foureyes prachtige, eenvoudige meubels van voornamelijk walnoot hout en multiplex.

 • Wes Hamstra
  Wes Hamstra

  Wes Hamstra maakt allerlei YouTube filmpjes die jou kunnen helpen met het starten met houtbewerking. Het zijn voornamelijk eenvoudige projecten waar jij als beginner veel van kunt leren!

 • John 'the Builder' Malecki
  John 'the Builder' Malecki

  John Malecki is een typische Amerikaan die zichzelf via YouTube de kunst van het hout bewerken heeft geleerd!

 • Johnny Brooke
  Johnny Brooke

  Natuurlijk mag Johnny Brooke van Crafted Workshop niet ontbreken! Het charmante aan zijn video's is dat hij fouten maakt tijdens het houtbewerken, deze laat zien in zijn filmpjes, maar ook laat zien hoe je je fouten op kunt lossen

 • Dutch Shed Woodshop
  Dutch Shed Woodshop

  Een supergaaf kanaal van Nederlandse afkomst! Op het kanaal van Dutch Shed Woodshop zie je hoe je ook in een relatief kleine werkplaats supermooie houtbewerkingsproducten kunt maken!

  HOUTDRAAIEN, TOOLS & JIGSEen heleboel filmpjes…

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel