Facebook pagina/Groepen

 

 


Facebook pagina

Je kunt je houtbewerkingsproducten gaan verkopen op je eigen Facebookpagina. Het nadeel hiervan is dat het vaak lang duurt voordat je pagina volgers heeft en geliket wordt. Het zal je dus enige moeite kosten om deze volgers te krijgen. Een voordeel is dat alle volgers van je pagina geinteresseerd zijn in je producten, want anders zouden ze je pagina natuurlijk ook niet volgen. Een ander bijkomend voordeel is dat het aanbieden van je producten gratis is.

Facebook groepen/marketplace

Facebook groepen zijn ook een goede manier om je producten aan te bieden. Je kunt op zoek gaan naar groepen waarin je je producten aan kunt bieden. Er zijn groepen waarin eenieder al zijn spullen aan kan bieden (denk aan de ik zoek/ik heb of marktplaats groepen) maar nog beter zijn de groepen waarin enkel houtbewerkingsproducten aangeboden worden of bijvoorbeeld enkel handgemaakte producten. Een voordeel is dat het bereik heel groot is. Je producten worden aangeboden aan een grote groep mensen. Een nadeel is dat mensen die in deze groepen zitten graag voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Je zult dus niet de hoofdprijs voor je producten kunnen vragen!

 

Bekijk ook de Facebook pagina van Fennah Woodworking!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel