Je eigen webwinkel starten

Een van de meest tijdrovende, maar wel de leukste manieren van het verkopen van je houtbewerkingsproducten is wel het verkopen via een eigen webwinkel.

Met een eigen webwinkel kun je echt een merk op gaan zetten. Het bezoeken van een webwinkel en daar producten kopen is voor de klant vaak een betere beleving dan het kopen op marktplaats. De klanten betalen de prijzen die jij vraagt (als je niet buitensporig veel vraagt natuurlijk!) en zullen niet af gaan dingen net als op bijvoorbeeld marktplaats.

Het inrichten van een webwinkel is zoals eerder gezegd best een tijdrovende klus. Je moet je producten (goed) fotograferen en bijpassende teksten schrijven. Gelukkig zijn er opties die het maken en onderhouden van een webwinkel erg eenvoudig maken. 

Zelf gebruik ik het platform van Mijnwebwinkel.nl.

Mijnwebwinkel.nl is erg eenvoudig in gebruik. Het toevoegen van pagina's en artikelen is erg goed te doen, ook als je totaal geen ervaring hebt in webdesign! Een groot voordeel van Mijnwebwinkel.nl is dat het een van de best betaalbare opties is voor het inrichten van een webwinkel, maar toch alle opties heeft die je nodig hebt!

ik mag je in samenwerking met Mijnwebwinkel.nl een korting aanbieden van 10% op het eerste jaar van je abonnement!

Voer de code HAAZEN10 in via deze link en maak je eigen webwinkel!

10% korting op je eigen webwinkel!

Sorteer op

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel