Geld verdienen met YouTube?

Ook is het erg leuk om als houtbewerker wat extra geld te verdienen op YouTube! Het enige wat je hoeft te doen is je werk te filmen, en te uploaden op YouTube, toch?

Was het maar zo makkelijk! Stiekem komt er toch flink wat bij kijken als je geld wilt verdienen op YouTube! Zo moet je alles wat je doet filmen, dan monteren in een video bewerkingsprogramma, en dan nog uploaden op YouTube.

Gelukkig krijg je dit alles gaandeweg onder de knie en is het enorm leuk om te zien dat mensen je filmpjes, waarin jij iets maakt, bekijken!

Zoals je wellicht wel weet heb ik ook een YouTube kanaal, en staan er al aardig wat filmpjes op. Ik ben niet de grootste YouTuber natuurlijk, maar ik doe het ook vooral voor de lol. En ja, je verdient er een leuk zakcentje mee.

Als je ook met YouTube wilt beginnen, kijk dan verder op deze pagina of neem contact met me op!

Sorteer op
 • Geld verdienen met YouTube Ads
  Geld verdienen met YouTube Ads

  Om geld te kunnen verdienen op YouTube moet je aan een aantal vereisten voldoen. Zo moet je kanaal minimaal 1000 abonnees hebben en moeten je video's in totaal meer dan 4000 uur bekeken zijn.

 • Geld verdienen met sponsors op YouTube
  Geld verdienen met sponsors op YouTube

  Een leuke manier om geld te verdienen op YouTube is het krijgen van sponsordeals. Maar daar heb je toch heel veel abonnees voor nodig? Nee! Ook met een laag aantal abonnees kun je een leuk zakcentje verdienen met sponsors!

 • Hoe start ik een houtbewerking YouTube kanaal?
  Hoe start ik een houtbewerking YouTube kanaal?

  Het is natuurlijk voor vrijwel iedere YouTuber de droom om (veel) geld te verdienen met YouTube. Dit is echter niet zomaar te doen. Allereerst moet je 1000 abonnees hebben en moet men 4000 uur naar je filmpjes hebben gekeken

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel