Veiligheid in je werkplaats

Omdat je als houtbewerker met gevaarlijke machines gaat werken, is het erg raadzaam om goed op je veiligheid te letten. Het zou natuurlijk zonde zijn als je vingers verliest, of bijvoorbeeld gehoorschade oploopt doordat je niet de juiste veiligheidsmaatregelen neemt!

Ikzelf was hier in het begin van mijn houtbewerkingsavontuur erg laks in. Totdat ik me wat ging verdiepen in de gevaren die vaak in een klein hoekje schuilen! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onderstaand filmpje!

Zoals je ziet is een ongeluk zo gebeurd! Vandaar dat je onderaan deze pagina allerlei artikelen vindt die je helpen bij het veilig werken en het voorkomen van ongelukken, letsel en andere ongemakken! Ook vindt je hier handige producten die je kunt bestellen om je veiligheid te verhogen!


De producten zijn te bestellen via een link naar Amazon. Als je via deze link besteld via Amazon krijg ik een kleine commissie op de verkoop. Jij als klant betaald hier niets extra's voor, maar je helpt mij hier enorm mee!

Sorteer op

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel