Welk gereedschap moet ik kopen als ik wil beginnen met houtbewerken?

Wil jij beginnen met houtbewerken, maar je weet niet zo goed welk gereedschap je moet kopen? Dat is heel begrijpelijk. Kijk je namelijk op internet, dan zie je dat gereedschap erg duur is. Voor de beginnende houtbewerker zijn er echter ook goede alternatieve opties die een stuk goedkoper zijn. (Lees verder onder de afbeelding)

Advies voor het kopen van gereedschap

Welk gereedschap je nodig hebt is natuurlijk erg afhankelijk van het doel wat je voor ogen hebt. Wat ga je maken, en waarvoor? Wil je je producten gaan verkopen en dus grote oplages maken, of doe je het voor de hobby, gewoon omdat je het leuk vindt. Ik kan je afhankelijk van je doel, advies geven over het gereedschap wat je nodig hebt. Dit doe ik kostenloos. Hoe kan dat dan? Waarom zou ik gratis advies geven? 

Ten eerste vindt ik het leuk om beginnende houtbewerkers op weg te helpen. Toen ik zelf begon moest ik alles zelf uitvinden. Het is fijn als iemand je op weg helpt. De tweede reden is dat wanneer ik je advies geef, ik je ook aangeef waar je je producten kunt kopen. Veelal zal ik je gereedschap aanraden dat op Amazon.nl aangeboden wordt. Ik heb een overeenkomst met Amazon dat wanneer iemand via mijn links op Amazon iets koopt, ik een kleine commissie krijg van de verkoop. Jij betaalt hier niets extra's voor!

Bij mijn advies voor de aanschaf vindt je dus links naar de gereedschappen op Amazon.nl. Natuurlijk ben je vrij om op internet te kijken of het door mij aangeraden gereedschap elders goedkoper te krijgen is. Dat is je goed recht, hier doe ik natuurlijk niet moeilijk over, maar natuurlijk zou ik het erg waarderen als je de links gebruikt die ik je toestuur.

Raad ik dan alleen gereedschap aan dat op Amazon verkocht wordt?

Nee, ik raad je het gereedschap aan wat je naar mijn mening het beste kunt kopen. Als deze niet op Amazon verkrijgbaar is, dan raad ik je gereedschap aan van een andere site, geen alternatief gereedschap wat net minder bij je past, maar wel op Amazon te koop is.

Neem voor vrijblijvend advies over het gereedschap dat je nodig hebt, contact met me op!


Wil je weten welk gereedschap ik gebruik?

Hoewel ik als professioneel houtbewerker een aantal topmerken gebruik, heb ik ook gereedschappen uit de betaalbare klassementen. Naar mijn mening hoef je niet altijd het duurste of het beste gereedschap te hebben, het is maar net, zoals eerder aangegeven, wat je doel is. Als ik een gereedschap zelden gebruik, zal ik niet het duurste merk kopen. 

Bekijk hier de gereedschappen die ik gebruik!

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel