Heb jij een superstoere, supernette of superpraktische werkplaats? 

Ik ben op zoek naar de gaafste werkplaats van Nederland!

Het is de trots van iedere houtbewerker, zijn werkplaats! Ikzelf kan van mijn mede-houtbewerkers een goede les leren. Mijn eigen werkplaats is altijd een rommelbende! Ik heb mooie kasten staan waar ik alles netjes in op zou kunnen bergen, maar hier ben ik gewoon niet goed in!

Heb jij de gaafste werkplaats van Nederland?

Heb jij een prachtige werkplaats?

Als jij een prachtige werkplaats hebt waar je supertrots op bent, daag ik je uit om mij de foto's van je werkplaats te sturen! Op deze pagina zal ik foto's gaan posten van de gaafste werkplaatsen van Nederland, waar die van jou natuurlijk ook bij hoort! 

Wil je je werkplaats plaatsen op deze pagina? Stuur mij dan een mail met je foto's en als je wilt, een (korte) omschrijving van je werkplaats met alle pluspunten van je werkplaats! 

Bedrijfsmatige werkplaats!

Natuurlijk is het ook mogelijk om foto's van je bedrijfsmatige werkplaats in te zenden. Indien gewenst kan ik een link naar je website bij je foto's posten!

Deel dit bericht en help mee gave werkplaatsen te zoeken! Deel dit bericht

 

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogposts?
Aanmelden

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2021 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel