Thin Blue Line

The Thin Blue Line is een internationaal symbool van broederschap tussen politiemensen. Naast Fennah.nl, werk ik zelf full-time bij de Nederlandse politie.

Broederschap

Het is bijna niet met woorden te omschrijven. Het is als buitenstaander ook moeilijk om te begrijpen, maar als je bij de politie werkt heb je echt het gevoel dat je deel uit maakt van een bepaalde familie.  Je geeft om elkaar zoals je ook om je eigen familie geeft, je staat er voor elkaar als het nodig is, zoals bij je eigen familie. Er is ook een enorm gevoel van medeleven, als een van je collega's iets overkomt. En het vreemde is, dit betrekt niet alleen je eigen, directe collega's, maar zelfs collega's in het buitenland, aan de andere kant van de wereld. Dat is het mooie van de Thin Blue Line. Het symbool van broederschap. We zijn er voor elkaar als het nodig is. United We Stand.

Dank aan mijn collega's bij de politie

Als dank aan mijn collega's bij de politie, en voornamelijk de collega's uit mijn eigen team, heb ik drie wandschildjes gemaakt waarbij ik het politie-embleem in de epoxy gegoten heb! Bekijk onderstaand filmpje maar eens.

Steun aan elkaar

Ik hoop dat je, na het zien van het filmpje, een beetje begrijpt wat ik bedoel met het feit dat ik mijn collega's dankbaar ben.  We maken vanalles met elkaar mee. Veel verdriet maar natuurlijk ook mooie momenten. Maar vooral in tijden van verdriet hebben we steun aan elkaar. Maar ik wil meer steun bieden aan mijn collega's. Dat kan ik mooi combineren met deze webwinkel. In de toekomst, of misschien is het wel al zover op het moment dat je dit leest, wil ik specifieke artikelen in deze webwinkel gaan plaatsen die de Thin Blue Line dragen. Dat, in de zin van een letterlijke blauwe lijn van epoxy die bijvoorbeeld over de serveerplank loopt. 

Doneren

Van deze 'Thin Blue Line' artikelen, zoals ik ze nu voor het gemak even zal noemen, zal een gedeelte gedoneerd worden. Natuurlijk niet rechstreeks aan de politie, maar aan dingen die collega's of de familie van collega's helpen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan doneeracties voor families van omgekomen collega's. Dat, dus. Omdat dat alles is wat ik voor ze kan doen. Je zou 'ons' dus enorm steunen als je deze producten koopt. 

'Stay safe, hold the line'

 

 

Sorteer op
  • cadeau gegeven aan politie

    Politie Badge in epoxy
    Politie Badge in epoxy

    Recent heb ik voor de nederlandse Politie, Team Arrestantentaken Oost Brabant, 3 muurschildjes gemaakt waarbij het politie-embleem in een rivier van epoxy gegoten is. Het hout is eiken.

    Heb je interesse in een muurschildje met…

© 2018 - 2023 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel