Palletzending, hoe werkt dit?

Artikel 1 van 2 Volgende

Sommige producten dienen per palletzending verzonden te worden. Dit heeft te maken met het formaat of het gewicht van het product. 

Hoe werkt het?

Bij de artikelinformatie staat vermeld als een pakket wordt verzonden middels palletvracht. Het pakket is dan te groot om te worden verzonden met de normale pakketpost.

Indien u een product heeft besteld wat wordt verzonden met de palletvracht, nemen wij contact met u op over de gewenste leverdatum.

U geeft dan aan op welke dag u uw bestelling geleverd wenst te hebben. We kunnen enkel een bezorgdag aangeven, geen bezorgmoment of -tijd. U dient er dus rekening mee te houden dat u die dag thuis bent. Voor herbezorging (als u bijvoorbeeld niet thuis bent op de afgesproken leverdag) kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. 

Nieuw

 

Social

   

    

 

Populaire videos

 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

© 2018 - 2020 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel