Fennah.nl is een webwinkel met een verhaal.

Maar eerst iets over onszelf! Wij zijn Sander en Naomi! Samen zijn we Fennah.nl LIFESTYLE begonnen om onze passies te combineren en uit te brengen middels een webwinkel. Naomi is gek van sieraden, Sander ontwerpt en maakt graag meubels! 

Sander Fennah.nl 

 Nu leek het ons erg leuk om dit te combineren in de vorm van een webwinkel op het gebied van LIFESTYLE. LIFESTYLE betekent in onze ogen namelijk: "Alles wat het leven mooier maakt!" Dit is dan ook meteen onze slogan! Iedereen wordt namelijk vrolijk van een leuk interieurleuke sieraden of toffe gadgets!

Hoe we op de naam gekomen zijn?

We hebben samen een prachtige dochter genaamd Fenna. Haar achternaam is Haazen. Fenna + H. maakt FennaH! En zo zijn we op de naam gekomen! Deze webshop is dus meteen ook een eerbetoon aan het belangrijkste in ons leven!

Kijk dus gerust eens rond (met 5% korting)!

Veel plezier in onze webwinkel. Wij geven je direct 5% korting op je eerste bestelling als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van onze aanbiedingen, krijg je leuke woontips en blijf je dus altijd op de hoogte!

Schrijf je nu direct in voor 5% korting!

 

 

Erg bedankt alvast!

Sander & Naomi  (en Fenna natuurlijk!)
Fennah.nl
 

© 2018 - 2019 Fennah.nl LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel