Fennah.nl is een webwinkel met een verhaal!

Maar eerst iets over onszelf! Wij zijn Sander en Naomi! Samen zijn we Fennah.nl LIFESTYLE begonnen om onze passies te combineren en uit te brengen middels een webwinkel. Naomi is gek van sieraden, Sander ontwerpt en maakt graag meubels! 

Nu leek het ons erg leuk om dit te combineren in de vorm van een webwinkel op het gebied van LIFESTYLE. LIFESTYLE betekent in onze ogen namelijk: "Alles wat het leven mooier maakt!" Dit is dan ook meteen onze slogan! Iedereen wordt namelijk vrolijk van een leuk interieurleuke sieraden of toffe gadgets!

Hoe we op de naam gekomen zijn?

We hebben samen een prachtige dochter genaamd Fenna. Haar achternaam is Haazen. Fenna + H. maakt FennaH! En zo zijn we op de naam gekomen! Deze webshop is dus meteen ook een eerbetoon aan het belangrijkste in ons leven!

Erg bedankt alvast!

Sander & Naomi  (en Fenna natuurlijk!)
Fennah.nl
 

Maatwerk

Ik kan vrijwel alles op maat maken! Heb je een mooi meubel op het internet gezien maar kun je hem nergens kopen? Stuur mij dan snel een bericht!

Verzendkosten

NL:
€59,00 palletzending
€5,95 pakketpost
€1,00 briefpost

BE:
€10,00 pakketpost 

Aanbieding

© 2018 - 2020 Fennah.nl - Stoere meubels van hout, staal & epoxy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel