Artikel 13 van 17

Calciet honing edelsteen hanger (ruw)

€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Edelsteen hanger Calciet honing ruw

Let op! Elke hanger is uniek! Hierdoor kan het zijn dat je een hanger ontvangt die iets afwijkt van de foto. 

Calciet Honing oftewel Honing Calciet helpt je een positieve levenshouding aan te nemen en geeft zelfvertrouwen, hoop en moed. De energie van honing calciet vertegenwoordig warmte en zachtheid, maar bezit ook een sterke transformerende kracht. De steen helpt je met name oude pijnstukken rondom het 2e en 3e chakra te helen, zodat je weer op je eigen kracht kunt vertrouwen en stukken rondom macht en slachtofferschap kunt loslaten. 

De edelsteen is daarnaast een krachtig reiniger van ruimtes en verwijdert negatieve energie. De steen helpt het hoofd en het hart met elkaar te verbinden, waarmee gevoel en verstand samen smelten. Tot slot werkt honing calciet ook rustgevend en versterkt het het geheugen. Kortom een bijzonder ascensiekristal. 

Het mineraal Calciet Honing vermindert emotionele stress, Verwijdert stagnerende energie, kalmeert de geest.

Het mineraal Calciet Honing stimuleert de geest, denkvermogen. Bestrijdt luiheid, versterkt het het geheugen, vergroot het zelfvertrouwen, Reinigt de uitscheidende organen, het verlicht darm en huidziekten, en stimuleert weefselherstel, en voorziet Chakra's van nieuwe energie. 

Kleur
Geel

Materiaal
Calciet

Merk
Ruben Robijn

Levertijd
1-2 werkdagen

Conditie
Nieuw

EAN code
8718561041760

Verzendwijze
Envelop

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel