Edelstenen

Onze edelstenen komen rechtstreeks uit de natuur en zitten vol met energie. Edelstenen worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking bij diversen klachten. Buiten dat, zijn de edelstenen ook erg mooi, en kunnen dus ook prima als woondecoratie gebruikt worden! Voor een ieder wat wils, of je ze nu wilt voor de helende krachten of gewoon, omdat ze mooi zijn.

Bekijk hier onze a-z index met per steen de werking!
Bekijk onze edelstenen per kleur!

Wat zijn edelstenen

Edelstenen zijn prachtige kostbare stenen die worden gebruikt voor sieraden en andere versieringen. Ze zijn al sinds de oudheid bekend en worden gewaardeerd om hun schoonheid en symbolische betekenis. Maar wat zijn edelstenen precies en wat maakt ze zo bijzonder?

Edelstenen zijn gemaakt van mineralen die zijn opgebouwd uit kristallen. Ze ontstaan onder hoge druk en temperatuur diep in de aarde, en komen vaak voor in vulkanisch gesteente of in kristalvormige formaties. Er zijn duizenden verschillende soorten edelstenen, elk met hun eigen unieke kleur, vorm en kenmerken.

De meest bekende edelstenen zijn diamanten, robijnen, saffieren en smaragden. Diamanten zijn de hardste edelstenen en worden gewaardeerd om hun heldere, witte kleur. Robijnen zijn dieprood en worden gezien als tekenen van liefde en passie. Saffieren zijn blauw en worden geassocieerd met wijsheid en vertrouwen. Smaragden zijn groen en staan voor vreugde en liefde.

Er zijn ook minder bekende edelstenen, zoals amethisten, opalen en aquamarijnen. Amethisten zijn paarse stenen die worden gezien als tekenen van bescherming en meditatie. Opalen zijn iriserende stenen die glinsteren in verschillende kleuren. Aquamarijnen zijn blauwe stenen die worden gezien als tekenen van vriendschap en liefde.

Edelstenen worden ook gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Sommigen geloven dat bepaalde edelstenen kunnen helpen bij het bevorderen van emotioneel welzijn, het verminderen van stress en het verbeteren van de algemene gezondheid.

Of je nu op zoek bent naar een mooi sieraad of gewoon geïnteresseerd bent in de wereld van edelstenen, er is altijd wel iets te ontdekken. Ga op zoek naar de edelstenen die het beste bij jouw persoonlijkheid en doelen passen en laat je betoveren door de schoonheid en magie van deze bijzondere stenen.

Kies een categorie:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel