Artikel 1 van 2

Opaal Andes Roze edelsteen hanger

€ 6,25 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Edelsteenhanger Opaal Andes Roze

Let op! Elke hanger is uniek! Hierdoor kan het zijn dat je een hanger ontvangt die afwijkt van de foto. 

Opaal komt in veel verschillende kleuren en soorten. De algemene werking van opaal is dat hij beschermend werkt en zuivert. Hij schenkt je vrolijkheid en optimisme. Opaal maakt je levenslustig en helpt je om mooie dingen zoals kunst te waarderen. Hij versterkt je eigen creativiteit en originaliteit. Opaal is de steen van de liefde en schenkt passie en helpt je (weer) te genieten van seksualiteit. Andes opaal roze is de steen van hartelijkheid en genegenheid. De steen stimuleert vriendelijkheid en maakt je open-minded.

Opaal werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen. Andes opaal roze heft remmingen, schaamte en verlegenheid op. Hij helpt bij hartklachten of bezorgdheid hieromtrent. 

Eigenschappen bevorderen met Opaal Andes roze: Opaal bevordert het zelf genezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Andes opaal roze maakt je meer open en onzelfzuchtig. Hij stimuleert je om hartelijk en gastvrij te zijn. Het is een sociaal georiënteerde steen. 

 

Kleur
Roze

Materiaal
Opaal

Merk
Ruben Robijn

Levertijd
1-2 werkdagen

Conditie
Nieuw

EAN code
8718561004673

Verzendwijze
Envelop

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel