Artikel 2 van 6

Toermalijn zwart edelsteen hanger (ruw)

€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Edelsteen hanger Toermalijn zwart ruw

Let op! Elke hanger is uniek! Hierdoor kan het zijn dat je een hanger ontvangt die afwijkt van de foto. 

Toermalijn zwart, ook wel Schörl genoemd, is een reinigende en beschermende steen. Wordt veelal gebruikt tegen allerlei soorten van hinderlijke stralingen afkomstig van computers, elektriciteit, zendmasten en negatieve aardstralen. De steen neutraliseert spanningen in je aura en hij beschermt je tegen vervloekingen en zwarte magie. Zwarte toermalijn geeft je meer zelfvertrouwen en schenkt je daadkracht in moeilijke tijden.

Toermalijn zwart helpt tegen elektro-stress, wat een veroorzaker is van lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn en/of depressie. De steen kan pijn, benauwdheid van de longen, zenuwachtigheid en spanningen verminderen en is tevens geschikt om in te zetten wanneer er sprake is van faalangst en reisziekte.

Toermalijn zwart helpt je om beter te aarden en bevordert de rationaliteit, het logisch denken. Hij heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt de nieren, lever, darmen en maag. Zwarte toermalijn brengt balans in lichaam en geest wat ontspanning mogelijk maakt en begrip geeft voor jezelf en de ander.

 

Kleur
Zwart

Materiaal
Toermalijn

Merk
Ruben Robijn

Levertijd
1-2 werkdagen

Conditie
Nieuw

EAN code
8718561005373

Verzendwijze
Envelop

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel