Gastblog plaatsen?

Waar kan ik een gastblog plaatsen? Hier! Op Fennah.nl!

Ik heb besloten op zoek te gaan naar gastbloggers die hun kennis, ervaring en creativiteit willen delen op Fennah.nl in de vorm van gastblogs. Dit wil ik zodat het aanbod van artikelen op Fennah.nl uitgebreid wordt, maar ook om een soort van uitgebreider aanbod van persoonlijkheid te creeëren op de site. Nu is het voornamelijk mijn visie, mijn artikelen en mijn gedachten. Het lijkt me leuk om eens iets van de andere kant te bekijken!

Je doet mij er dus een groot plezier mee! Maar het is ook interessant voor jezelf natuurlijk! Waarom dan?

  • Je mag teruglinken naar je eigen site!
  • Je mag je eigen affiliate links gebruiken (zolang niet in strijd met de voorwaarden)
  • Je mag je eigen social media kanalen promoten.

Hierdoor krijg je verkeer naar je eigen site! Als je geen eigen website hebt, kun je toch blogpost schrijven en kun je lekker bijverdienen door het gebruik van affiliate links!

De blogposts die jij schrijft

Jij als gastblogger kunt natuurlijk ook een aparte pagina krijgen op Fennah.nl waarin je jezelf voor kunt stellen, en ook op deze pagina kun je je website en social media kanalen promoten.

Lijkt het je wat?

Lijkt het je wat? Neem contact met me op! Ikzelf zie het zo voor me dat je de artikelen die je schrijft naar me toe mailt en dat ik ze op de website plaats. Ik zal ze her en der wat aanpassen aan de stijl van Fennah.nl. 

Heb je zelf andere ideeën of inzichten? Ook dan hoor ik graag van je!

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel