Leuk cadeau idee: Wax Melts

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Wil jij iets bijzonders geven? In onze webwinkel tref je allerlei leuke gifts aan die niet alleen erg mooi zijn en lekker ruiken, ze zijn namelijk ook uniek! 

Lekker ruikende, handgemaakte Wax Melts die verrijkt zijn met etherische olie en dus goed zijn voor je mentale en fysieke gezondheid! Dat is toch een prachtig cadeau?

Combinatie met unieke serveerplanken!

Maak een leuke combinatie met een van onze serveerplanken! Ook elke serveerplank in onze webwinkel is handgemaakt en door het gebruik van gekleurde epoxy is elke serveerplank uniek! Kies daarom een leuke serveerplank uit als toevoeging aan jou prachtige cadeau!

Leuke, vooraf samengestelde (gift) sets

Ben je niet zo creatief? Bekijk dan de pagina met onze vooraf samengestelde (gift) sets! Wij maken leuke combinaties tussen onze artikelen die jij in een handomdraai kunt bestellen! 

Kortom, je kan op onze website superveel inspiratie op doen en prachtige, unieke cadeaus samenstellen! Indien gewenst kunnen we zelfs een persoonlijk kaartje bij de bestelling doen! Dit kun je als opmerking aangeven in de winkelwagen!

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel