Sorteer op

Wat is de werking van Apatiet?

De edelsteen Apatiet is een steen die vaak wordt verward met beryl of calciet, de naam apatoo betekend misleiden. Maar de tegenstelling is dat de steen juist openheid schenkt en een sociale houding. Apatiet maakt de drager extraverter en brengt daardoor afwisseling in het leven. Ook zorgt de steen voor motivatie, avontuur en creativiteit. Fysiek zorgt Apatiet voor een goede stofwisseling en kan de steen botten, kraakbeen en tanden versterken. Ook bij botbreuken kan Apatiet hulp bieden. 

 • Sterrenbeeld:
  Tweelingen (22 mei tot 21 juni) 
 • Kleur: 
  Geel, groen, blauw, grijs
 • Maand:
  Mei en juni
 • Chakra: 
  Blauwe Apatiet = derde oog (6e), keelchakra (5e).
  Geelgroene Apatiet = hartchakra (4e), zonnevlechtchakra (3e)
  Gele Apatiet = heiligbeen (2e)

Klachten verminderen met Apatiet:

Apatiet heeft een verminderende werking op uitputting, vermoeidheid, prikkelbaarheid, agressiviteit, lusteloosheid, boosheid, zorgelijkheid, artritis, gewrichtsproblemen.

Eigenschappen bevorderen met Apatiet:

Apatiet bevordert de eetlust, levenslust, hij geeft vitaliteit, versterkt de botten, kraakbeen en tanden, helpt bij de genezing van botbreuken, zorgt voor een open houding, motiveert tot actie, ondersteund de vorming van nieuwe cellen, verzachtende werking op pijn.

Toepassing van Apatiet:

 Apatiet dient op de huid gedragen te worden. Leg het op het betreffende deel van het lichaam om pijn te verzachten en botbreuken te helen. Door gele Apatiet op je lichaam te dragen versterk je de wil en je persoonlijke charisma/ Groene Apatiet kan goed gebruikt worden bij channeling.

Apatiet harmoniseert met: 
Apatiet gaat goed samen met de meeste stenen, met name fenakiet, azeztuliet, danburiet zorgen voor een hogere frequentie, en met larimar verbetert het de communicatie en de emotionele balans.

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel