Sorteer op

Wat is de werking van Lapis Lazuli edelsteen?

De edelsteen Lapis Lazuli is een prachtige steen op allerlei vlakken. Zowel de kleur als de spirituele werking tot de helende eigenschappen maken deze steen zo bijzonder.
De edelsteen Lapis Lazuli bevordert het astrale reizen, het meditatieve reizen en helderziendheid. Het is de steen van soevereiniteit die je helpt om af te stemmen op je innerlijke waarheid.
Zowel vriendschappelijke als liefdesrelaties worden versterkt doordat de edelsteen lapis Lazuli je stimuleert om je te uiten op emotioneel vlak en aan te geven wat je dwars zit of waar je behoefte aan hebt. Dit versterkt je zelfvertrouwen en durf je beter te luisteren naar je intuïtie.  

 • Sterrenbeeld: 
  Maagd en boogschutter
 • Kleur: 
  Blauw, azuur, blauw paars, grijs, goud
 • Maand: 
  September, december
 • Chakra: 
  Hartchakra (4e), Keelchakra (5e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Klachten verminderen met lapis Lazuli: 
De edelsteen Lapis lazuli helpt je belemmerende gedachten en patronen te doorbreken en daarmee overspannenheid of depressie tegen te gaan.
De edelsteen Lapis lazuli heeft een heilzame werking bij allerlei keelaandoeningen zoals keelontsteking, bronchitis, aften, keelpijn en amandelontsteking. Hij verlicht zenuwpijn, hoofdpijn en/of (spannings)migraine.
De edelsteen Lapis lazuli werkt bloeddrukverlagend en is goed tegen stress, duizeligheid, haaruitval, eczeem en vermindert jeuk bij bijvoorbeeld insectenbeten.
De edelsteen Lapis lazuli heeft een remmende en werende werking op ontstekingen. 

Eigenschappen van Lapis Lazuli bevorderen: 
De edelsteen Lapis lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren.
De edelsteen Lapis lazuli stimuleert visualisatie en helderziendheid wat je helpt je om inzicht te krijgen in vorige levens. Hierdoor kunnen karmische problemen opgelost worden.
De edelsteen Lapis lazuli versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve werking op hart, huid, haar, bloed, milt en het gehoororgaan. 

Toepassing van Lapis Lazuli: 
De edelsteen Lapis lazuli kan op het lichaam gedragen worden (het liefst net boven het middenrif) of kan in de kleding gedragen worden. Je kunt hem ook neerleggen op een voor jou relevante plaats.
De edelsteen Lapis lazuli wordt veel gebruikt bij healing, meditatie, massage, sjamanisme, edelsteentherapie en kan als elixer verwerkt worden.
De edelsteen Lapis lazuli wordt vaak gebruikt om helderziendheid, meditatief reizen en astraal reizen. 

Lapis Lazuli harmoniseert met: 
De edelsteen Lapis lazuli kan goed samen met moldaviet wanneer je transformatie wilt vergemakkelijken. Lapis lazuli samen met alexandriet en Oregon-opaal versterken de werking om inzicht te krijgen in vorige levens. De edelsteen Lapis lazuli harmoniseert ook met chrysopraas, pietersiet, turkoois, sugiliet, rhodoniet, rhodochrosiet en larimar. 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel