Sorteer op

Wat is de werking van Vesuvianiet edelsteen?

Vesuvianiet, ook wel Idocraas genoemd, kan je informatie geven over jouw incarnaties en verbind deze met het hogere zelf. Hij helpt je om creatieve oplossingen te vinden en het zaken vanuit verschillende hoeken te bekijken. Vesuvianiet reinigt en ontslakt de organen waardoor je je vitaler voelt. Hij activeert je wanneer je lusteloos en/of vermoeid bent en zorgt dat je gaat handelen.  

 • Sterrenbeeld: 
  Onbekend 
 • Kleur: 
  Groen, zwartgroen, bruin, geel
 • Maand: 
  Onbekend
 • Chakra: 
  Zonnevlechtchakra (3e) en hartchakra (4e)

Klachten verminderen: 
Vesuvianiet helpt je om van gevoelens van gevangenschap en onderdrukking af te komen. Hij kalmeert woede en wraak gevoelens. Vesuvianiet neemt gevoel van lusteloosheid af vermindert depressie en vermoeidheid, brengt verlichting in diepgewortelde angsten. Vesuvianiet helpt tegen spataderen en versterkt het bindweefsel. 

Eigenschappen bevorderen: 
Vesuvianiet versterkt het glazuur van de tanden en hersteld het reukvermogen. De steen maakt benen en voeten sterker en stimuleert de opname van voedingstoffen. Vesuvianiet helpt je bij het ontdekken van je creativiteit, stimuleert de ontdekkingsdrang, geeft je een gevoel van zekerheid en schenkt stabiliteit. Hij helpt je om  passiviteit om te zetten in daadkracht. 

Toepassing: 
Vesuvianiet kun je als hanger dragen op je lichaam of gewoon als knuffelsteen in je kleding dragen. Wordt ook wel gebruikt bij meditatie en bv bij sjamanisme om toegang te krijgen tot vorige levens. 

Harmoniseert met:
Vesuvianiet harmoniseert goed met Libisch goud Tektiet en moldaviet voor innerlijk transformatie. Vesuvianiet werkt goed samen met smaragd, goud labradoriet, dioptaas, tsavoriet, Heliodoor, morganiet of groene granaat. Nuummiet, labradoriet en git versterken samen met Vesuvianiet het effect op innerlijke reizen.

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel