Sorteer op

Ben jij op zoek naar serveerplank inspiratie?

Misschien ben je wel op zoek naar een leuke serveerplank. Voor jezelf, of misschien om cadeau te doen?  Je hebt natuurlijk de standaard serveerplanken. Vierkant, rond, met of zonder handvat. Misschien heeft het handvat zelfs wel een touwtje! Maar nog is het net niet wat je zoekt. Nog te gewoontjes.

Serveerplank van hout en epoxy kopen!

En dan zijn er van die hele bijzondere serveerplanken. Serveerplanken die superuniek zijn, deze vind je nergens meer! Zo zijn ook de serveerplanken die wij zelf, in onze houtwerkplaats maken! Serveerplanken gemaakt van hout en epoxy. Door het kleuren van de epoxy krijgt elke serveerplank een unieke look & feel! Door de kleuren zijn ze dus ook erg leuk te matchen met de kleuren in je woning!

Unieke serveerplanken, elk exemplaar is weer anders!

Wij selecteren de stukken hout, waarmee we de serveerplanken maken, juist op imperfecties. Voor deze serveerplanken is het juist leuk als er flinke noesten, gaten of scheuren in het hout zitten. Deze kunnen we namelijk mooi opvullen met epoxyhars! De epoxyhars is overigens knoerhard, harder dan het hout, het is dus superstevig. Je hoeft niet bang te zijn dat de plank snel kapot gaat!

Heb je nog vragen over onze serveerplanken?

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt over onze houten serveerplanken met epoxy. Je kunt ze dan gerust stellen door een mail te sturen naar info@fennah.nl of gebruik te maken van ons contactformulier.

Fennah.nl op YouTube

Ben jij benieuwd hoe we onze producten maken? Bekijk dan ons YouTube kanaal! Voor nu kun je alvast onderstaand filmpje kijken waarin we laten zien hoe onze epoxy serveerplanken gemaakt worden:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel