3x gave serveerplanken inspiratie

Ben jij op zoek naar een gave serveerplank? Of wil je een serveerplank gaan maken? Je bent echter niet op zoek naar de standaard serveerplanken die overal te vinden zijn. Wij hebben een selectie gemaakt van de 3 gaafste serveerplanken die we konden vinden! We hebben hierbij gekeken naar de uniekheid van de serveerplanken!

1. Serveerplanken van walnoothout en epoxyhars

Deze prachtige, lange serveerplanken zijn gemaakt van walnoothout en de noesten zijn gevuld met epoxyhars. De planken zijn gemaakt door sdwooddesigns.

 

2. Serveerplank voor thee

Deze serveerplank is wel heel uniek. Door het 'live edge' gedeelte is deze plank one-of-a-kind en is er geen zelfde serveerplank te krijgen. De serveerplank heeft walnoot houten voetjes en is met epoxy ingegoten. De serveerplank is te vinden op www.lumberjock.com.

3. Teakhouten serveerplank met jungle groene epoxy

Natuurlijk kan één van onze eigen serveerplanken niet ontbreken in deze lijst. Gemaakt van prachtig teakhout en jungle groene epoxy. In de hoek is een gat geboord zodat je hem gemakkelijk vast kunt houden! Wil je dit dienblad bestellen? Klik dan op de afbeelding hieronder! Ben wel snel, de serveerplank is uniek, er is er maar één van!

 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel