Sorteer op

Dit zijn de uniekste serveerplanken die er te krijgen zijn!

Serveerplanken zijn natuurlijk in allerlei soorten en formaten te krijgen. Je hebt de standaard, vierkante serveerplanken gemaakt uit stroken hout. Deze serveerplanken zijn alom verkrijgbaar en weinig bijzonder. 

Als je op zoek bent naar een unieke serveerplank, en je wilt geen standaard, vierkante serveerplank, dan kiezen de meeste mensen voor een live edge serveerplank gemaakt van één stuk hout. Deze serveerplanken zijn natuurlijk uniek. Elk stuk hout is anders, en daarom is ook elke serveerplank anders. Maar toch lijken ze veelal nog op elkaar.

Serveerplanken van hout en epoxy

Wil je echter een unieke serveerplank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken namelijk serveerplanken gemaakt van (één stuk) hout en epoxy! Door de epoxy krijgt zelfs dat unieke stuk hout nog een beetje extra uniekheid! De epoxy is te kleuren en daarom in allerlei kleuren beschikbaar! Natuurlijk is er ook maatwerk mogelijk, zodat jij je serveerplank precies krijgt zoals jij hem wilt! Met een uniek stuk hout en de epoxy in de kleur die jij wilt! Neem voor maatwerk contact met ons op!

Aanbod van zeer unieke serveerplanken

Bekijk ter inspiratie maar eens de serveerplanken  hieronder! Misschien staat er wel eentje tussen die jij wilt hebben! Let wel op, van elke serveerplank is maar één exemplaar beschikbaar! Uniek dus!

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel