Sorteer op

Edelstenen! Een spectaculaire manier om je woning te stylen!

Je woning is mooi ingericht. Een mooie vloer, mooie meubles en hier en daar een plantje. Hierna is de inspiratie vaak snel op. Wij willen je uitdagen! Bekijk dit artikel eens en je zult ervan overtuigd zijn dat je met edelstenen prima je woning kunt stylen!

Edelstenen hebben naast hun helende werking ook een prachtige uitstraling met een diversiteit aan vormen en kleuren. Ze zijn daarom ideaal te gebruiken in ieder interieur, of je nu meer van de aardetinten bent, of van fellere kleuren zoals roze of paars. Voor elke kleur en stijl is er wel een edelsteen te vinden die hierbij past!

Gekristalliseerde Amethist op kast

(Lees verder onder de foto.)

Bovenstaande foto is een gekristalliseerde Amethist, die bij mijn schoonmoeder op de kast staat. Het is een prachtig exemplaar met mooie paarse kleuren. Je kunt je edelstenen natuurlijk gewoon neerzetten of leggen. Maar om ze zo tentoon te stellen zijn er standaardjes beschikbaar, zodat ze mooi rechtop blijven staan.

Edelstenen in een schaaltje

Het is natuurlijk ook leuk om een van onze houten schaaltjes neer te zetten en hier je verzameling edelstenen in tentoon te stellen. Je kunt dan makkelijk edelstenen toevoegen of weghalen zodat het schaaltje volledig naar je smaak is. Combineer dit met een lekker amberblokje of geurkaarsje en je woning ziet er niet alleen prachtig uit, maar ruikt ook nog eens lekker!

De mogelijkheden van edelstenen zijn eindeloos!

Misschien heb ik je dus weten te inspireren om edelstenen te gaan gebruiken voor de decoratie en styling van je woning. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van ons aanbod en sales!

 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel