Sorteer op

Wat is de werking van Pyriet edelsteen?

Pyriet, ook wel Apachengoud genoemd, heb je in verschillende vormen, namelijk in kristalgroepje, in kubusvorm of als zon. Pyriet wordt ook wel het goud der dwazen genoemd, omdat het vaak voor goud werd aangezien. De (financiele) waarde van Pyriet is echter een stuk minder, maar dat maakt het zeker geen minder bijzondere mineraal.

Pyriet geeft inzicht en zelfkennis in de oorzaken van problematiek en van ziekten of de oorzaak ervan. Bij de kristalgroep pyriet zie dat de werking sterker gericht is op eerlijkheid en openheid waarbij hij achtergehouden geheimen en herinneringen aan het licht brengt. Bij de kubus gevormde pyriet zie je dat de werking vooral gericht is het verkrijgen van inzicht ten aanzien van wat ons stoort aan de ander en spiegelt deze inzichten terug naar jezelf. De zon gevormde pyriet bevrijdt je van pijn en op ongeluk gefixeerde gedachten en laat je juist lachen om de onbenulligheid van die belemmerde gedachten. 

Werking van Pyriet

Klachten verminderen met Pyriet: 
Pyriet algemeen helpt  tegen bloedarmoede, en klachten aan de hart en de longen en werkt pijnstillend. Christal Pyriet helpt vooral tegen doorbloedingsstoornissen zoals spataderen. Voor keelklachten zoals ontsteking, bronchitis en hoesten gebruik je het beste een kubus pyriet. Zonnepyriet vermindert met name rug en gewrichtsklachten, krampen en menstruatieklachten. 

Eigenschappen bevorderen: 
Pyriet versterkt de spieren en geeft zelfreflectie. 

Toepassing: 
Pyriet kan op de huid gedragen worden of op een relevante plek worden neergelegd.

Onze producten met Pyriet:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel