Sorteer op

Wat is de werking van Agaat Mos?

Het mineraal Mos agaat (ook wel mokkasteen of dendritische agaat genoemd) is een steen voor iedereen. De energieën zijn bescheiden maar heilzaam. Hij werkt stabiliserend en aardend. De energie van deze steen zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel naar hun natuurlijke evenwicht worden gebracht zodat je meer rust kunt ervaren op alle niveaus. Mos agaat helpt je te herstellen na ziekte en om weer tot jezelf te komen na een periode van emotionele onrust. Mos agaat werkt goed tegen angsten en stress.

Agaat mos helpt bij oorontsteking, koortslip (herpes), griep, angsten, stress en hyperventilatie. Hij verlost je van oppervlakkigheden en vooroordelen. Mos agaat helpt je om zorgen los te laten en te ontspannen. Als elixer verwerkt is de steen zeer effectief tegen schimmel en huidinfecties. Een elixer van Mos agaat helpt o.a. tegen inwendige aambeien.

Powerbead armband Agaat Mos

Agaat mos geeft rust en helderheid, maakt de bevalling makkelijker, positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus, stimuleert wilskracht en werklust, zorgt voor meer uithoudingsvermogen, opent het hart voor universele liefde, geeft energie en helpt om  beter te aarde. Mos agaat heeft een positieve werking op de weerstand, het immuunsysteem, hart, bloedvaten en de longen.

Ons aanbod agaat mos:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel