Sorteer op

Wat is de werking van Agaat Turitella?

Agaat turritella is een bijzondere soort Agaat. De vlekjes zijn in feite turritella schelpen, welke zijn gefossiliseerd in de Agaat. Elk patroon is weer uniek en door de combinatie van de fossiele turritella schelpen met de Agaat heeft deze Agaat turritella een bijzondere werking. De edelsteen Agaat turritella werkt aardend en beschermend, welke daarmee voornamelijk gericht is op het basischakra. Daarnaast stimuleert Turritella-Agaat groei en kan het een positieve werking hebben op onder andere de maag, blaas, bloedvaten en ogen.

De edelsteen Agaat turritella werkt heilzaam bij beten van insecten en kwallen. Ook kan Agaat turritella verlichting bieden bij oorsuizen en is het heilzaam voor de ogen. Net als andere Agaatsoorten, biedt ook de Agaat turritella ondersteuning aan de blaas, bijvoorbeeld bij blaasontstekingen of incontinentie. Biedt ondersteuning bij depressie en neerslachtigheid.

De edelsteen Agaat turritella kan je helpen in contact te komen met vorige levens, door een sterke connectie met het verleden. Ook kan het helpen om chaos in de gedachtegang te ordenen, waardoor Agaat turritella ook zeer geschikt is voor ondersteuning bij ADHD of ADD. Kan daarnaast ook de vruchtbaarheid bevorderen bij vruchtbaarheidsproblemen.  

De edelsteen Agaat turritella kan als sieraad op de huid worden gedragen en als trommelsteen of leg op een voor u relevante plek.

Ons aanbod Agaat Turritella:

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel