Sorteer op

Wat is de werking van Calciet Mangano?

Het mineraal Calciet mangano bevordert het gevoel van eigen waarde en zelfacceptatie. Stimuleert vriendelijkheid, acceptatie, warmte, behulpzaamheid en vriendelijke toewijding. Versterkt het hart en is goed voor bindweefsel, slijmvliezen, huid, darmen, bloedvaten en het hart. Bijzonder aan Calciet Mangano is dat het kan fluoresceren onder een speciale lamp. Echt heel mooi om te zien.  

Calciet Mangano vermindert norsheid, woede, irritatie en blokkades. Deze edelsteen helpt goed wanneer je problemen hebt met je hartchakra. Wanneer je moeite hebt met het uiten van emoties en gevoelens is Calciet Mangano een fijne edelsteen. 

Het mineraal Calciet Mangano stimuleert de hartchakra bij het openen. Resoneert met de basischakra's , versterkt het immuunsysteem, bevordert de groei, Verbetert kwaliteit van het bloed, zorgt voor soepele gewrichten en stimuleert de wondgenezing. De steen zorgt voor goede nachtrust en beschermt tegen nachtmerries. Oude blokkades kunnen worden opgeheven en de steen laat je weer genieten van het leven. 

Het mineraal Calciet Mangano kan op het lichaam worden gedragen of neerleggen op een voor jou relevante plaats.

Ons aanbod calciet mangano: 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel