Sorteer op

Wat is de werking van Epidoot?

De edelsteen Epidoot heeft een regenererende werking en ontgift je van negatieve aura-energie. Hij laat je inzien dat het geen zin heeft om in een slachtofferrol te gaan zitten vol met zelfmedelijden en zelfkritiek. de edelsteen Epidoot helpt je om je eigenwaarde op te krikken en jezelf te accepteren zoals je bent. Zo kun je weer ten volle van het leven genieten en wordt je identiteitsgevoel versterkt.

De edelsteen Epidoot werkt goed tegen uitputting en overbelasting door stress en vermoeidheid. Hij helpt tegen verdriet/smart en frustratie om onhaalbare doelen te volgen waardoor alleen maar teleurstelling zal volgen.

De edelsteen Epidoot heeft een positieve werking op de lever, de gal en de spijsvertering. Hij geeft je een betere conditie en verhoogt de weerstand. De edelsteen Epidoot brengt geluk en inzicht ten aanzien van je eigen capaciteiten en helpt je om je zwakheden te accepteren. 

ons aanbod epidoot:

Leg de edelsteen Epidoot in een cirkel om je heen en het zal zowel fysiek als psychisch herstel geven. Hij kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De edelsteen Epidoot wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Een nuttige steen voor herstelling na ziekte. 

© 2018 - 2024 Fennah.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel